Click to refresh the page PastorulCelBun
Stunning-Image  Copyright 2011.All rights reserved                                                  contact: www.stunning-image.com
Scrisori primite de la telespectatori
Decembrie 2012 

            I. G. este un frate din localitatea B., Comuna Scorţoasa. Are 82 de ani. L-am cunoscut săptămâna trecută când într-o după-masă a sunat la telefon, dorind să vorbească cu un pastor. Nu era Nicu prin preajmă, aşa că l-am întrebat dacă-i pot fi de folos. După cuvintele aşezate, bine gândite, spuse rar, mi-am dat seama că trebuie să-mi iau timp să-l ascult. Mi-a spus că este lucrător în biserică de peste 40 de ani. Am slujit biserica cu multă dăruire şi pasiune, cred în ceea ce-am învăţat pe atâţia oameni, DAR, spunea el, acum trec printr-o perioadă grea. Am 82 de ani, dar niciodată n-am simţit şi n-am avut aşa o uscăciune spirituală în suflet. Nu mă mai atrage biserica, lucrarea, rugăciunea. Nu mai am viziune, nu mai am putere... 
             L-am întrebat dacă este vreun păcat care s-a strecurat încet şi care l-a depărtat de Domnul. Mi-a spus că nu, nu este nimic, dar simte că nu mai are putere. Câteodată pierdea semnalul de la telefon, nu ne mai auzeam şi-mi părea aşa de rău, dar revenea de fiecare dată. Sunt conştient, îmi spunea, că sunt mai aproape de veşnicie ca niciodată şi nu vreau cu niciun chip să pierd veşnicia, dar starea mea nu-i bună. Din când în când se oprea şi plângea. Nu mă simţeam bine. Mi-l închipui pe tatăl meu de 83 de ani trecând printr-o situaţie asemănătoare. Mi-a spus că acum 30 de ani era o biserică frumoasă cu tineri pe care spera să-i vadă ducând lucrarea mai departe, dar acum toţi au plecat.  
        Mi-a spus că urmăreşte emisiunea Păstorul Cel Bun, singura care-i aduce înviorare în aceste momente. Fraţilor, dacă suntem sinceri, toţi trecem prin asemenea momente şi ştim cum e. Vă rugăm să aducem înaintea Domnului în rugăciune şi în biserici dacă se poate pe acest frate scump, pe care dacă l-aţi asculta cu câtă sinceritate vorbeşte (ca un copil) cu siguranţă l-aţi iubi.
        I-am făcut şi i-am trimis un pachet cu foarte multe casete şi CD-uri cu predici şi cântece, i-am trimis reviste şi cărţi creştine. Să trimitem împreună la Domnul rugăciunea noastră de mijlocire pentru el şi pentru mulţi fraţi care trec prin asemenea stări.

            Cu deosebite mulţumiri
             Nicu şi Cornelia Bişboacă