Stunning-Image  Copyright 2011.All rights reserved                                                  contact: www.stunning-image.com
Scrisori primite de la telespectatori
Stimate domn,
    Sunt detinutul V.A.. din Penitenciarul Arad.Am o pedeapsa de  4 ani  si 4 luni.pentru infractiune de furt particular.Pina in prezent am  executat  2 ani si 6  luni.Cu greu  m-am  decis sa va scriu. Dar de fiecare data  cind va vad la  televizor parca cineva imi  vorbeste de fiecare data  sa  va  scriu.Imi plac foarte mult cintarile  d-voastra dar  de  ce va  scriu ?
Sunt cel mai mare pacatos din orasul  meu, am comis  multe infractiuni dar niciodata n-am luat viata  cuiva.Sunt o  persoana  care n-am  intrat niciodata intr-o biserica si nu  m-am rugat niciodata.Am fost abandonat de mic de catre parintii mei  pe care nu i-am cunoscut niciodata si de cind ma stiu sunt copilul strazii, acolo am crescut.Am 32 de ani si de la virsta de 7  ani fur. M-am considerat totdeauna  un gunoi al societatii de aceea am facut multe lucruri rele. N-am fost niciodata in viata mea intr-o familie.Viata mea este un  cosmar.Din intreaga mea viata am executat 15 ani si 7 luni de puscarie.De fiecare data cind ma eliberam , o luam  de la capat.
Si acum iata de  ce m-am hotarit sa va scriu :
    Intr-o simbata spre duminica am visat ca m-am apropiat de o biserica si vroiam sa intru inauntru dar ceva o forta foarte puternica ma tinea. M-am straduit din toate puterile si insfirsit am intrat cu un picior inauntru si vroiam sa intru si cu celalat pentru -ca simteam ca acolo mi se usura sufletul. Cu greu am intrat si  pe masura ce ma indreptam spre altar sufletul imi era tot mai usor , parca zburam. In biserica era un preot care mi-a zis : " daca crezi in Domnul intra inauntru "
Atunci eu am intrebat  ce inseamna toate acestea si o voce  nevazuta mi-a spus :
destainuieste-mi mie totul pina nu-i prea tirziu.
     Eu nu stiu ce inseamna acest vis de aceea va rog pe d-voastra sa ma ajutati sa inteleg mai bine.Sper sa nu fie prea tirziu pentru mine pentru-ca de 3 luni incerc sa ma apropiu mai mult de Domnul, sper sa fiu in locasul Lui cel sfint.Sper sa pot spune si eu in curind ca sunt in credinta in Dumnezeu.
Sa  stiti ca in fiecare simbata ma uit la emisiunea PASTORUL CEL BUN si imi place foarte mult cum vorbeste Pastorul BOROS STEVE, este un om atit de corect si de credincios.Mi-as dori sa-i pot scrie si dinsului dar nu am posibilitate , pina in America costa 30.000 lei si eu nu-i am, de aceea va scriu voua.
    Mi-as dori foarte mult sa am o Biblie a mea. Sunt unii dintre colegi care au si eu o imprumut de la ei, dar as vrea sa citesc in ea oricind.
Imi place foarte mult sa citesc si  sa scriu. Aceasta am invatat-o in puscarie, eu n-am facut scoala..Am inteles ca d-voastra oferiti gratuit o Biblie de aceea va rog frumos sa-mi trimiteti una.
As dori apoi sa am si un profesor care sa corespondeze cu mine sa ma invete toate lucrurile care trebuie sa le inteleg din ea.Trebuie sa am gindul si sufletul impacat pentru ca nu mai pot scapa de cosmaruri.
Va multumesc pentru ca m-ati ascultat si astept raspunsul domniei voastre,
    Cu stima si respect,   A.V,   Str. ...      Loc. ...    Jud.Arad